“Mitt hus på fel sida vägen”

John och Susanne i Källdalen odlar sina varor precis så som John's Place gillar. I samklang med naturen!...

    8 juli - Surfers day For Good Luck i Gården. Gästbarternder i Champagnebaren fr. kl. 19.00 Jonas & Krikelin Lagerkvist   15 juli Lyxloppis i gården. Gästbarternder i Champagnebaren fr. kl. 19.00 Victor & Monica Andersson   22 juli Gästbarternder i Champagnebaren fr. kl. 19.00 Jens från Wonders & Robert från Morris     [blockquote text="& så får vi se...

  #denfantastiskapersonalen. Hon den vackra är en mästare i baren och på alla våra vinbuteljer. När hon inte arbetar på Johns svetsar, spikar, målar, sågar hon och fixar gärna till lite gamla möbler så de blir vidunderligt snygga på @stenlidendesign. Hon är gift trebarnsmamma samt plastmamma...

Vi har tagit fram ett nytt salt till vår kryddhylla. Efter flitigt användande på det mesta från frukostknäcket till mera avancerad tillagning av varmrätter kan vi garantera att detta är ett salt som förgyller det mesta som det kommer i kontakt med. Vårt nya Olivsalt!...

Foto: Krickelin Julen är definitivt en av mina favorithögtider. Och speciellt älskar jag förberedelserna inför julen då jag fullt ut får ge utlopp för min kreativitet. Det här med att driva restaurang har så otroligt mycket mer att göra än bara mat och dryck. Det är...

Vi har ju en gammal favorit på vår meny igen- struts! För er som aldrig smakat på struts kan vi berätta att det röda fågelköttet innehåller nästan inget fett alls. Magert & fantastiskt mört! Det påminner lite om ox- och kalvkött fast smaken går med...

Nästa vecka är det dags för den årliga hummerveckan vilket innebär att du kan äta hummer på en mängd olika sätt ute på restaurangerna i Varberg. I år kommer vi att erbjuda exklusiv svensk  hummer under hummerveckan.  Nu ber vi bara vädergudarna (förlåt alla surf...

Då var vi på väg in i ett färgsprakande höstigt Varberg vilket även betyder byte av vår meny. Magnus Johansson, kökschef på Johns Place & Sebastian Sidehed berättar att de tagit tillvara på sensommarens skörd vilket även speglar höstens spännande meny. Ett fullproppat skafferi med tomater,...

Hantverket och profilen för Bellingham wines formades redan på1950-talet av Bernard Podlashuk. Hans nyfikenhet för att skapa det unika vinet och hitta de oväntade smakkombinationerna präglar även dagens vinmakare på gården. Historien om Bellingham wines startar redan 1693, men det är 1943 gården får sitt genombrott...

I våra ögon finns det nästan ingenting som slår en ljummen sommarkväll här nere i vår vik. Men ibland händer det fantastiska saker på andra sidan av "Apelviksberget" och det här är någonting storslaget, fantastiskt som vi verkligen vill att ni tar del av. Har...