med klassiska tillbehör
Whitefish roe on a crisp flan with sour cream, onion and chives
Or as a vegetarian alternative with seaweed roe
Classic John’s Carpaccio
fusion mellan afrikanska och asiatiska smaker
Cape town tartar, culture fusion between African and Asian cuisine
med lättrökt burrata, surdegskrutonger och örtolja
Caprese with lightly smoked burrata, sour dough crisps and herbal oil
med pepparsås
Pepper steak served with pepper sauce
med val av sås
Fillet of beef with a choice of sauce
med provencalsmör
Fillet of lamb with provencal butter
med val av sås
Sirloin with a choice of sauce
med val av sås
Pluma from the Iberico pig with a choice of sauce
med jalapenosmör och sommarcrudité
Tuna loin fillet with japleno butter and summer crudité
Vegetariskt:
med varm bönhummus, youghurtcreme, morotscrudité och rostade mandlar
(Veg) Butter fried romanesco with warm bean hummus, youghurt crème, carrot crudité and roasted almonds
med färska bär
Lemon posset with fresh berries
med blodapelsin och chokladflarn
Creme Brulé with blood orange and chocolate crisp
med grädde och körsbärskompott
Basque cheesecake with cream and a cherry compote
med rostad kokos och varm ananas
Chocolate ganache with roasted coconut and warm pineapple
och limesocker
Vanilla ice cream with strawberries and lime sugar
Vi har en hel del viner som inte står på vår vinlista. Fråga vår vinälskande personal om du är ute efter något utöver det vanliga så hjälper de dig att hitta ditt perfekta vin.
Är du allergisk? Du kan alltid fråga oss om innehållet i maten.
We have quite a few wines that are not on our wine list. Ask our wine-loving staff if you’re looking for something out of the ordinary and they’ll help you find your perfect wine.
Are you allergic? You can always ask us about the content of the food.