Sensommarens skafferi på menyn!

Sensommarens skafferi på menyn!

IMG_1775-1

Då var vi på väg in i ett färgsprakande höstigt Varberg vilket även betyder byte av vår meny.

Magnus Johansson, kökschef på Johns Place & Sebastian Sidehed berättar att de tagit tillvara på sensommarens skörd vilket även speglar höstens spännande meny. Ett fullproppat skafferi med tomater, plommon, rödbetor, svamp som saltats, kokats, picklats, rökt, ja här har vi verkligen exprementerat med nya smakkombinationer. I våras tog vi tillvara på de fina italienska amalficitronerna, efter att ha saltats, kokats och syltats finns de nu på höstens meny både på förrättssidan och på en av desserterna. En annan stolthet är vår hemgjorda pancettas med fläsk från Turessons gård i Morup, efter kryddning & saltning i vår mörningskyl är de nu redo att förgylla smaklökarna på våra gäster.

Några andra nyheter på vår meny är att vi lyckades få tag på den otroligt fina hjorten. Och så har struts kommit tillbaka igen, en favorit hos många! Båda dessa kommer även finnas på vår mixgrill.

En annan efterlängtad favorit är tillbaka på begäran – Chokladfondanten! Fast i en ny läcker tappning. Vi har pimpat loss den lite! Vi har även en ny dessertdröm för den som har svårt att välja, vilket innebär att man kan gå all in. Hoppas att det ska låta er väl smakas!

Magnus Johansson med sitt fantastiska köksteam önskar er varmt välkomna till ett höstigt Johns Place.