ETT HUS FYLLT AV KRYDDOR, KÄRLEK & MÄNNISKOR
Johns Place är det lilla väderbitna huset nere på Apelvikens strand i Varberg. Restaurangen har funnits här sedan i början av 1970-talet då holländska Jan Bakker startade upp verksamheten. 1990 övertog familjen Florin strandhuset. Redan sedan starten har fokus legat på den stora träkolgrillen som är restaurangens glödande hjärta. Det är här den mesta av vår magi skapas tillsammans med riktiga bra råvaror och våra egna kryddblandningar. Detta enkla och ursprungliga sätt att tillaga mat får fram varje råvaras styrka och unika egenskaper. Genom åren märkte vi att det fanns ett genuint intresse hos gästerna för hur vi tillagar våra råvaror på grillen. Det startade en tanke om att få fram en smak av John`s i gästernas egna kök. Idag finns våra handgjorda, egentillverkade kryddor, glazer och andra tillbehör i en rad butiker och är produkter av en personlig karaktär som är typiskt för John`s Place. De framhäver det bästa hos alla sorters kött, fågel, fisk och borgar för en fantastisk upplevelse vid grillen.
Välkomna in till mitt kök!